DIENSTEN

ARESKO BVBA – SYNDICUS

  ARESKO BVBA, erkend vastgoedmakelaar en syndicus, lid BIV en CIB, verbindt zich ertoe om alle taken omtrent het beheer van mede-eigendom op zich te nemen.

De taken van de syndicus worden contractueel vastgelegd en omvatten het administratief, het technisch en het financieel beheer van de mede-eigendom.

Al onze contracten belopen de termijn van een werkjaar en kunnen op de jaarlijkse Algemene Vergadering verlengd worden.

Door de beperkte bereikbaarheid en het gebrek aan transparantie van tal van syndici, werd er een nieuwe wet inzake mede-eigendom goedgekeurd. Sinds 2010 is deze wet van toepassing.

ARESKO BVBA gaat nog een stap verder. Naast de vlotte bereikbaarheid krijgt elke mede-eigenaar een paswoord om in te loggen op de site van ARESKO. Zo heeft iedereen steeds zicht op de documenten en de dossiers die hen aanbelangen.

Daar elk gebouw anders is en elke vereninging van mede-eigenaars andere noden heeft, werkt ARESKO BVBA niet met standaardprogramma’s, maar wordt u een programma op maat aangeboden.

U krijgt bij ARESKO BVBA een duidelijke kwaliteitsgarantie. De tevredenheid van de mede-eigenaars wordt anoniem gemeten. Bent u op zoek naar een syndicus, contacteer ons dan vrijblijvend. Op deze manier kan u kennis maken met onze werkwijze en onze voorwaarden. Referenties zijn beschikbaar en verifieerbaar.

ARESKO BVBA – RENTMEESTER

  ARESKO BVBA is ook uw geschikte partner voor rentmeesterschap. Het beheer van privatief vastgoed wordt steeds op maat en naar wens van de klant uitgevoerd.

ARESKO – PRO

  Ons volledig aanbod geldt ook voor elk erkend vastgoedkantoor die zelf geen vastgoedbeheer kan aanbieden.