VOORSTELLING ARESKO

ARESKO BVBA - SYNDICUS - RENTMEESTER

  ARESKO BVBA is gespecialiseerd in het beheer van mede-eigendom en privatief beheer van vastgoed.

Als lid van het BIV, houdt ARESKO zich aan de deontologische code van de vastgoedmakelaars.

ARESKO werkt volgens de meest recente wettelijke bepalingen en normen inzake het vastgoedbeheer.

Een vlotte bereikbaarheid en een degelijke opvolging worden centraal geplaatst. De tevredenheid van onze klanten wordt gemeten, zodat u echt zeker kan zijn dat ARESKO kwalitatief werk garandeert.

Om het transparante beheer van uw gebouw te verzekeren, krijgt u als klant / gebruiker een paswoord, zodat u alle documenten betreffende uw gebouw online kan raadplegen.

ARESKO is lid van de CIB en gebruikt steeds contracten die goedgekeurd zijn door de juridische dienst van deze organisatie.


ARESKO – PRO: service voor vastgoedkantoren

  Niet alle vastgoedmakelaars wensen zich te specialiseren in de sector van vastgoedbeheer. Als vastgoedkantoor is het vaak een minpunt om deze service niet aan te kunnen bieden.

ARESKO – PRO kan hier verandering in brengen. ARESKO – PRO verzorgt het beheer van vastgoedkantoren. De kwaliteit en de goede service staan ook voor deze kantoren garant.

ARESKO – PRO is dus de oplossing voor elk vastgoedkantoor. Daar wij borg staan voor kwaliteit, wordt er enkel samengewerkt met erkende kantoren die houder zijn van een BIV-nummer.